CNR, Cotnari Rally Iasi 2016: Simone Tempestini, la al doilea titlu
13.09.2016
        
Distribuie acest articol!   

Simone Tempestini si echipa Napoca Rally Academy si-au atins obiectivele la Cotnari Rally Iasi, etapa a saptea din Campionatul National de Raliuri Dunlop. Cu victoria in aceasta etapa, Simone Tempestini si-a asigurat cel de-al doilea titlu de campion national consecutiv, iar NRA s-a clasat pe primul loc la echipe si ramane in lupta pentru un nou titlu.

Cu exceptia super specialei, Simone Tempestini si Marc Banca au castigat toate celelalte probe si s-au impus cu un avans de aproape doua minute fata de Dan Gartofan, principalul rival in lupta pentru titlu.

In urma victoriei din aceasta etapa, Simone Tempestini nu mai poate pierde titlul de campion si se poate concentra acum la lupta pentru titlul din Junior WRC. “M-am simtit perfect pe specialele de la Iasi si asta s-a vazut in evolutia noastra. Am pilotat cu o placere fantastica si sunt foarte fericit ca am castigat titlul. Primul obiectiv este atins, dar acum trebuie sa ne concentram la lupta din Junior WRC pentru ca titlul mondial este cel mai important lucru din acest sezon pentru noi”, a spus Simone Tempestini.

Raliul Harghitei, ultima etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop, este programat in perioada 7-8 octombrie 2016.

Distribuie acest articol!