Deja peste 200 de exemplare Bugatti Chiron vandute!
25.09.2016
        
Distribuie acest articol!   

Bugatti a anuntat ca a primit comenzi ferme pentru mai bine de 200 de exemplare Chiron, din totalul de 500, cate vor fi produse. Anuntul a venit la jumatate de an de la prezentarea oficiala a noului supercar care inlocuieste legendarul Veyron.

Cifra este surprinzator de mare, avand in vedere ca este vorba de un automobil oferit la exorbitantul pret de 2,4 milioane de euro. Pret pentru versiunea standard, fara nicio optiune sau personalizare suplimentara! 120 de rezervari au fost efectuate inca dinaintea prezentarii oficiale, ceea ce inseamna ca cel putin 80 de exemplare au fost comandate din primavara pana in prezent.

Oricum, clientii trebuie sa se inarmeze cu destula rabdare, cel putin la inceput, avand in vedere ca productia noului Chiron este prevazuta de-a lungul a cinci ani, deci anual vor fi asamblate doar 100 de exemplare. Ramane de vazut daca acest tempo va fi mentinut pana la finalul perioadei prevazute, tinand cont ca precedentul model Bugatti, Veyron, a avut nevoie de 10 ani pentru a fi produs in 450 de exemplare, iar in ultimii ani vanzarile au fost impulsionate de numeroase versiuni unicat!

Reamntim, Chiron impresioneaza nu doar prin pret, ci si prin fisa tehnica si performante. Este dotat cu un motor W16 8L quadriturbo de 1.500 CP si 1.600 Nm si atinge 100 km/h in mai putin de 2,5 secunde. Viteza maxima este de 420 km/h.

Distribuie acest articol!