Mitsubishi prezinta conceptul viitorului sau SUV varf de gama
23.09.2016
        
Distribuie acest articol!   

Conceptul GT-PHEV beneficiaza o propulsie hibrid reincarcabila, formata din trei motoare electrice. Va fi prezentat oficial peste putin timp, in cadrul editiei 2016 a Salonului Auto de la Paris, si prefigureaza un viitor SUV varf de gama de la Mitsubishi.

Partea frontala beneficiaza de calandrul “Dynamic Shield”, existent deja pe cea mai noua generatie Outlander, in timp ce spatele este in stil sportiv, plonjat, inspirat de la Range Rover Evoque.

Sistemul hibrid reincarcabil este compus dintr-o baterie de mare capacitate, de ultima generatie, alaturi de cele trei motoare electrice si unul conventional, creat special pentru sistemul PHEV. Autonomia este de pana la 120 km in regim 100% electric sau pana la 1.200 km in regim combinat / hibrid.

Existenta celor trei motoare electrice imbunatateste considerabil performantele transmisiei integrale permanente si cele ale sistemului de control dinamic Super All Wheel Control (S-AWC). Astfel, automobilul confera un nivel superior de stabilitate si manevrabilitate.

Alaturi de GT-PHEV, Mitsubishi va prezenta la Paris un alt concept, denumit eX, un SUV compact 100% electric de ultima generatie, precum si cele mai noi versiuni Outlander si Outlander PHEV.

Save

Distribuie acest articol!