Skoda Kodiaq, in premiera la Salonul de la Paris
30.09.2016
        
Distribuie acest articol!   

Skoda participa la Salonul Auto de la Paris 2016 cu o gama de modele puternica precum un urs. Intre 1 si 16 octombrie, producatorul auto ceh va prezenta publicului pentru prima data modelul Skoda Kodiaq. Avand o lungime de 4,70 m, pana la 7 locuri si cel mai mare portbagaj din clasa sa, Skoda Kodiaq este primul SUV de talie mare al producatorului auto ceh.

Incepand cu luna februarie a anului 2017, cel mai nou model Skoda va porni la drum incorporand toate punctele forte ale marcii: un design cu un caracter puternic, spatiu interior extraordinar, inteligenta practica si tehnologie inovatoare care altfel poate fi gasita doar in clasele auto superioare.

Odata cu Skoda Kodiaq, fabricantul ceh de automobile isi extinde gama la sapte modele si peste 40 de variante. Totodata, noul SUV marcheaza inceputul unei campanii SUV extinse. Ca parte a strategiei 2025, lansand noi modele in anii viitori, producatorul auto va continua sa-si consolideze pozitia in segmentul SUV, acesta prezentand o importanta mare si cresteri semnificative. Astfel, Skoda isi va spori caracterul atractiv al gamei sale de modele si va castiga noi grupuri de clienti de partea marcii. In acest sens, Skoda Kodiaq este deschizatorul de drum. Odata cu acest automobil, marca isi consolideaza pozitia conform obiectivului sau de a oferi cel mai bun pachet in partea superioara a tuturor segmentelor in care este prezenta.

Save

Save

Save

Distribuie acest articol!