Intalnirea fanilor Dacia Duster
12.10.2016
        
Distribuie acest articol!   

La sfarsitul saptamanii trecute, proprietari si fani ai modelului Dacia Duster si-au dat intalnire la Zarnesti, in judetul Brasov, pentru a incerca pe viu calitatile off-road ale celui mai vandut SUV de pe piata din Romania.

Cei peste 100 de participanti au avut ocazia de a se convinge de comportamentul impecabil in teren accidentat al modelului Duster, in conditii dintre cele mai solicitante: noroi, sol imbibat si vizibilitate redusa. Acestia au avut posibilitatea de a-si pune astfel la incercare abilitatile de condus in off-road, in cadrul unei competitii organizate pe circuitul de la Zarnesti.

Castigatorii probelor de viteza si indemanare au fost recompensati cu premii constand in vouchere de accesorii pentru masinile lor Dacia Duster.

Dornici de aventura si nerabdatori sa-si impartaseasca pasiunea pentru off-road si cu alti proprietari de Duster, participantii la evenimentul din week-end au fost mandri sa constate ca fac parte din povestea de succes a acestui model: lansata in 2010 la Salonul Auto de la Geneva, Dacia Duster a fost vanduta pana acum in peste 800.000 de exemplare in 44 de tari, de pe 4 continente.

Astfel, Franta reprezinta principala piata de comercializare a acestui model, cu peste 240.000 de autovehicule vandute de la lansarea modelului pana in prezent, in timp ce urmatoarele locuri sunt ocupate de Germania (110.000 de unitati), Italia (106.000 de unitati), Turcia (70.000 de unitati) si Spania (56.000 de unitati). Totodata, pe soselele din Romania circula in prezent peste 40.000 de autovehicule Dacia Duster.

Distribuie acest articol!