Muzeul Ferrari poate fi vizitat cu Google Street View
16.10.2016
        
Distribuie acest articol!   

Daca doriti sa vizitati locul considerat de multi ca fiind o adevarata Mecca a automobilelor supersport, insa nu aveti ocazia sa ajungeti la fata locului, in Italia, Google va vine in ajutor. Doua celebre muzee auto din Modena sunt disponibile online, prin intermediul serviciului Street View.

Imensa platforma virtuala pusa la punct de Google, care include, de cativa ani si numeroase muzee, ofera amatorilor imagini captate in interiorul Muzeului Ferrari, amplasat langa fabrica si cartierul general al constructorului, la Maranello. De asemenea, Google a cartografiat in aceeasi maniera si Muzeul Enzo Ferrari, construit ceva mai recent, in apropierea casei care a apartinut fondatorului marcii. In ambele cazuri, Google Street View ofera imagini la 360 de grade, din interior.

Entuziastii automobilelor sportive au, de asemenea, posibilitatea sa vada, prin intermediul aceluasi serviciu, imagini digitalizate din fabrica Pagani (tot din Modena), Muzeul Lamborghini (langa Sant’Agata Bolognese), si atelierele Abarth (Torino).

Distribuie acest articol!