Nokian Tyres lanseaza anvelopa Rockproof
10.10.2016
        
Distribuie acest articol!   

Nokian Tyres anunta lansarea anvelopei Rockproof, destinata conducatorilor auto profesionisti si entuziastilor aventurilor off-road. Anvelopa este conceputa pentru utilizarea in conditiile extrem de solicitante ale terenului accidentat, fie ca este vorba de cariere de piatra, teren forestier sau zone miniere, ingloband in structura sa un compus utilizat in minerit care o face rezistenta la impact imprevizibil.

Inovatia este adusa de noul compus  din care este realizata banda de rulare – Nokian Rockproof Hybrid, care impreuna cu profilul agresiv al acesteia contribuie la maximizarea rezistentei anvelopei chiar si in conditiile dure de off-road. Modelul Nokian Rockproof, desi destinat camioanelor usoare, SUV-urilor si vehiculelor off-road, a fost dezvoltat in cooperare cu divizia Nokian Heavy Tyres si testat de conducatori auto profesionisti in zone miniere si cariere de piatra din Europa si America de Nord.

In dezvoltarea anvelopei Nokian Rockproof, producatorul nordic de anvelope a imbinat durabilitatea cauciucurilor destinate utilajelor si masinilor grele cu confortul cauciucurilor pentru autovehicule. Indicele de viteza al acestui model este Q (160 km/h), iar in Europa modelul va fi disponibil in 8 dimensiuni. Nokian Rockproof va fi disponibil pe piata la inceputul anului 2017.

Distribuie acest articol!