7 premiere Opel, in 2017 - de la Ampera-e la varful de lance Insignia
14.11.2016
        
Distribuie acest articol!   

Anul viitor, Opel va puncta la toate categoriile de autovehicule. „7 in 17” este denumirea ofensivei de modele din 2017, cu 7 premiere. Opel nu a avut niciodata in istoria sa lunga – produce automobile inca din 1899! – atat de multe modele noi lansate intr-un singur an calendaristic. „7 in 17” face parte din ofensiva mai mare de modele: 29 de autovehicule noi lansate intre 2016 si 2020. In aceasta perioada, pozitionarea pe piata si portofoliul companiei vor fi reinnoite complet.

„Cu aceste 7 modele noi in 2017, Opel va deveni o cu totul alta marca in urmatoarele 12 luni”, declara CEO-ul Opel, Karl-Thomas Neumann. „Cu Ampera-e vom democratiza electromobilitatea. A doua generatie a modelului Insignia asigura eleganta, greutate redusa si agilitate la un nou nivel. Iar prin modelele crossover din segmentele B si C, de asemenea complet noi, ne extindem portofoliul intr-o zona decisiva, care va da un imbold suplimentar semnificativ cresterii companiei.”

Ofensiva de modele „7 in 17” in sapte pasi:

1. Campionul autonomiei: lansat la Salonul de la Paris, Ampera-e va revolutiona electromobilitatea in primavara anului 2017. Cu autonomia sa de peste 500 km cu propulsie electrica (conform Noului Ciclu European de Conducere), Ampera-e domina in clasa sa. In plus, Ampera-e cu motorul sau de 150 kW/204 CP ofera in clasa compacta performante demne de un autovehicul sport si spatiul unui autovehicul cu cinci usi.

2. Noul varf de lance: cu modelul Insignia Grand Sport complet nou, Opel va lansa un sedan cu cinci usi si silueta de coupe, manevrabilitate sportiva si o tractiune integrala de top. La fel ca predecesorul sau, care a inregistrat vanzari de peste 900.000 de unitati, noul Insignia va fi produs la Russelsheim.

3. Station wagon sportiv de mari dimensiuni: la fel ca Insignia Grand Sport, noul Opel Insignia Sports Tourer impartaseste filozofia de design a vizionarului Opel Monza Concept din 2013. Partea frontala sportiva cu farurile subtiri evoca dinamism pur. Fata de predecesorul sau, spatiul interior a crescut semnificativ, in special in zona scaunelor din spate si in portbagaj.

4. Modelul multifunctional: modelului Sports Tourer i se alatura din nou un aventurier cu tractiune integrala si aspect de autovehicul off-road: Opel Insignia Country Tourer. Noul Country Tourer este alegerea potrivita pentru pasionatii de sporturi de iarna, activitati in aer liber si pentru toti cei care apreciaza un aspect individual.

5. Versatilul voiajor: anul viitor va avea premiera Opel Vivaro Combi. Acesta aduce confortul la alt nivel.

6. Autovehiculul cu acel ceva „X-tra”: la inceputul lui 2017, noul crossover (CUV), Opel Crossland X, se va alatura modelului MOKKA X. Noul model da un imbold suplimentar tendintei spre modele CUV atat sportive, cat si spatioase.

7. Noul CUV din segmentul C: Opel isi extinde oferta din clasa compacta cu un crossover deosebit de sportiv, care se va alatura modelelor Astra si Zafira.

Distribuie acest articol!