Cel de-al treilea SUV de la SEAT va fi lansat in 2018
25.11.2016
        
Distribuie acest articol!   

Dupa Ateca, anul acesta, si Arona, anuntat pentru anul viitor, SEAT va lansa un al treilea SUV, in 2018. Numele sau este deocamdata invaluit in mister, insa in schimb se stie deja ca va fi un model de dimensiuni mari, cu pana la 7 locuri.

SEAT incearca sa recuperze astfel intarzierea pe care o inregistreaza de ceva vreme, in privinta ofertei de modele SUV. O problema cu care se confrunta si celelalte marci de volum din grup, Volkswagen si Skoda.

Cel de-al treilea SUV va inlocui in gama SEAT monovolumul Alhambra. O schimbare ce reflecta fidel trendul actual de pe piata auto – in timp ce SUV-urile inregistreaza in continuare cresteri fara precedent, categoria MPV pierde tot mai mult teren.

Informatia referitoare la cel mai mare model din gama SEAT, care va fi inspirat de conceptul 20V20, a fost confirmata astazi de cotidianul iberic El Mundo. Cu aceasta ocazie a fost anuntat si un detaliu interesant referitor la productia viitorului model: el nu va fi asamblat la uzina SEAT de la Martorell, din Spania, asa cum era de asteptat, ci in Germania!

Distribuie acest articol!