Renault premiaza medaliatii la Olimpiada de la Rio
07.11.2016
        
Distribuie acest articol!   

Renault Romania, in calitate de partener al Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR), recompenseaza performanta medaliatilor de la Rio si le ofera autoturisme din editia limitata Olimpic, lansata in luna iulie a acestui an.

Astfel, sportivii care au urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului olimpic in cadrul Jocurilor Olimpice de Vara din acest an sunt premiati de Renault Commercial Roumanie cu autoturisme Kadjar, cei medaliati cu argint primesc cheile modelului Captur, in timp ce sportivii distinsi cu medalii de bronz primesc din partea Renault cate un Clio.

Toate autoturismele fac parte din seria limitata Renault Olimpic, care se distinge printr-o echipare suplimentara si elemente de design inspirate din motivele Olimpiadei de la Rio. Linia de design a fost creata de specialisti din cadrul Centrului de Design Renault din Bucuresti, pentru a celebra valorile olimpice si performanta sportivilor romani. Astfel, pavilionul si oglinzile exterioare au un design dedicat desprins din universul olimpic, badge-ul lateral reproduce logo-ul Team Romania, iar pragurile sunt ornate cu numele modelului. Toate automobilele beneficiaza de o echipare speciala, in functie de model.

Distribuie acest articol!