Conceptul sport Audi Q8
14.03.2017
        
Distribuie acest articol!   

Pur sportiv, luxos si extrem de dinamic – acestea sunt calitatile prin care conceptul sport Audi Q8 lasa o impresie puternica la categoria full-size. Zilele acestea, conceptul este prezentat pentru prima oara in Europa, in cadrul Salonului de la Geneva.

Masina evoca prestigiu maxim, sportivitate si tehnologie de inalta clasa sub toate aspectele. Cu adevarat revolutionar este conceptul ultra eficient de propulsie. Combinatia dintre un motor 3.0 TFSI V6 cu sistem mild-hybrid si un compresor actionat electric este o premiera mondiala.

Rezultatul: conceptul sport Q8 se dovedeste a fi extrem de capabil in toate situatiile. Cu 350 kW (476 CP) si un cuplu de 700 Nm, masina accelereaza de la 0 la 100 km/h (62.1 mph) in doar 4,7 secunde si atinge o viteza maxima de 275 km/h (170.9 mph).

Autonomia de peste 1.200 km face ca autovehiculul sa fie perfect si pentru condusul pe distante lungi.

Efectul vizual al conceptului Audi Q8 este accentuat si prin deflectoarele de aer, caracteristice modelului. Partea frontala este dominata de grila octogonala Singleframe cu insertii de tip fagure. In comparatie cu prototipul Q8 prezentat la Detroit, inca 12 milimetri au fost adaugati latimii arcadelor de deasupra rotilor.

In completarea personalitatii sport a masinii au fost aduse plafonul alungit terminat cu un spoiler, un difuzor de aluminiu si tevile ovale ale sistemului de esapament. Interiorul conceptului Audi Q8 aduce luxul in varianta pura, prin liniile expansive, materialele sofisticate si spatiul abundent. Noul concept de bord se bazeaza pe un touchscreen mare, cu detalii similare cu cele de la Audi virtual cockpit si cu cele ale display-ului head-up. Display-ul foloseste tehnologia inteligenta de realitate augmentata care combina realitatea din teren cu lumea virtuala.

Save

Save

Save

Save

Distribuie acest articol!