BMW Concept Seria 8 - esenta unui coupe BMW
28.05.2017
        
Distribuie acest articol!   

Cu ocazia editiei din acest an a Concorso d’Eleganza Villa d’Este, BMW Group va prezenta BMW Concept Seria 8, esenta unui coupe BMW modern, intruchipata de un studiu de design impresionant. Automobilul de studiu va reprezenta o avanpremiera a viitorului model BMW – noul BMW Seria 8 Coupe, programat pentru lansare in 2018 si parte a celei mai mari ofensive de modele din istoria companiei. Prin strategia NUMBER ONE > NEXT, BMW Group isi propune sa creasca semnificativ vanzarile si veniturile in clasa de lux, iar BMW Seria 8 Coupe joaca un rol important in acest segment.

BMW Concept Seria 8 dezvaluie multe din ceea ce urmeaza. "BMW Concept Seria 8 este abordarea noastra in ceea ce priveste automobilul high-end veritabil", declara Adrian van Hooydonk, vicepresedinte executiv BMW Group Design. "Este un automobil sport de lux, care intruchipeaza dinamica veritabila si luxul modern cum nu o face nici o alta masina. Pentru mine, este o felie de fascinatie auto pura".

BMW Concept Seria 8 este avanpremiera unui model pe care BMW il va lansa intr-o forma similara pe parcursul anului viitor. BMW Seria 8 Coupe va continua traditia de succes a companiei in domeniul automobilelor sport de lux si va adauga un nou model atractiv – o masina de vis autentica – in portofoliul sau existent in clasa de lux. BMW Seria 8 Coupe va reuni dinamica pronuntata si luxul modern si va stabili noi repere in segmentul coupe-urilor de lux.

Save

Distribuie acest articol!