Mio Technology lanseaza Mio MiVue 792 WIFI Pro
08.06.2017
        
Distribuie acest articol!   

MiVue 792 WIFI Pro filmeaza Full HD cu 60 de cadre pe secunda si este prevazut cu GPS integrat. Dispozitivul dispune de un sistem avansat de asistenta a soferului (ADAS), care il notifica pe acesta in caz de parasire involuntara a benzii de circulatie sau in caz de coliziune frontala.

Mio Technology, liderul pietei autohtone de dispozitive GPS, parte a companiei MiTAC International Corp., lanseaza pe piata aceasta camera video auto, dotata cu senzor Sony Starvis, GPS si WiFi. MiVue 792 este primul dispozitiv din noua gama de camere auto Mio MiVue prevazut cu cel mai nou senzor optic Sony Starvis, care functioneaza chiar si in conditii dificile de iluminare. Practic, noua camera video inregistreaza imagini la o calitate superioara, atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii, datorita senzorului optic Sony Starvis, utilizat pana in prezent pentru supravegherea video profesionala. In plus, noul dispozitiv Mio dispune si de un obiectiv format din 6 lentile din sticla.

MiVue 792 inregistreaza imagini Full HD (1080p) la 60 de cadre pe secunda. Datorita acestei functionalitati, utilizatorii pot inregistra clar detalii importante din trafic (cum ar fi placutele de inmatriculare), fiind de mare ajutor in eventualitatea producerii unor incidente neplacute pe drum. In plus, dispozitivul are un unghi larg de vizualizare, de 140 de grade, care asigura captarea imaginilor detaliate si largi, fara zone moarte.

De asemenea, camera are un ecran de 2,7 inch (6,85 cm), prin intermediul caruia utilizatorii pot vedea toate filmarile realizate si pot reda inregistrarile si pozele captate.

Camera video MiVue 792 este disponibila in Romania din iunie 2017, la un pret recomandat de 869 lei.

Distribuie acest articol!