Suzuki SX4 - Cel mai 4x4 SUV din Romania
08.06.2017
        
Distribuie acest articol!   

Dupa ce anul trecut Suzuki a castigat in premiera titlul Cel mai 4×4 SUV din Romania cu modelul Vitara S, anul acesta juriul competitiei a ales modelul SX4 ca Cel mai 4×4 SUV din Romania. Membrii juriului au apreciat pachetul omogen pe care il ofera SX4, pornind de la caracteristicile tehnice, dotarile de infotainment aflate la bordul masinii si ajungand la pretul competitiv si echiparea de serie generoasa.

„Suzuki este un constructor cu traditie atunci cand vine vorba de dezvoltarea tehnologiilor 4×4, iar titlul Cel mai 4×4 SUV pentru modelul SX4 este cea mai buna confirmare in acest sens. Suntem onorati ca, pentru a doua oara consecutiv, un model Suzuki primeste aceasta distinctie, succesul de anul trecut al modelului Suzuki Vitara S fiind confirmat si de vanzarile excelente de pana acum. SX4 inglobeaza cele mai noi tehnologii Suzuki si ma bucur ca acestea au convins organizatorii competitiei ca acest model este Cel mai 4×4 SUV”, a declarat Alin Radu, director general al Suzuki Romania.

Cu o aparitie care iti trezeste setea pentru aventura, noul SX4 poate fi comandat cu trei variante de motorizare, doua pe benzina (1,0 l Boosterjet, 1,4 l Boosterjet) si una diesel (1,6 DDIS), si patru niveluri de echipare Cool, Passion, Spirit si Luxus. Suzuki SX4 are un pret de pornire de 14.500 euro cu TVA.

Distribuie acest articol!