CNRD, Danube Delta Rally 2017: Porcisteanu se impune, profitand de abandonul lui Pitigoi
03.07.2017
        
Distribuie acest articol!   

Vali Porcisteanu, pe un Mitsubishi Lancer Evo 9, reuseste sa se impuna in clasamentul Campionatului International de Raliuri al Danube Delta Rally 2017, dupa ce Alexandru Pitigoi, cel care a condus intrecerea inca de la prima proba speciala, a abandonat tehnic, inainte de penultima speciala. Sebi Barbu (Ford Fiesta R5 RC2) a urcat pe pozitia secunda a clasamentului, in timp ce ultima treapta a podiumului i-a revenit lui Razvan Trisnevschi (Mitsubishi Lancer RC2).

Lider al clasamentului inca de pe prima proba speciala a intrecerii si cel care si-a trecut in cont cele mai multe victorii pe probele speciale, Alexandru Pitigoi a fost nevoit sa abandoneze pe etapa de legatura dintre PS6 si PS7, dupa ruperea unei piese a suspensiei posterioare a Porsche-ului sau 911 GT3.

“Inca de pe proba a sasea am simtit ca ceva s-a intamplat si am redus ritmul”, a explicat Pitigoi. “Pe etapa de legatura care a urmat s-a rupt un pivot, dar din fericire incidentul s-a intamplat la o viteza mica. Imi pare rau ca nu am reusit sa incheiem raliul, insa trebuie sa fim multumiti ca incidentul nu s-a intamplat pe proba speciala, la viteze mari, lucru care ar fi cauzat sigur o iesire serioasa in decor”.

Distribuie acest articol!