S-a vandut prima flota rent-a-car din Romania cu propulsie hibrid
26.07.2017
        
Distribuie acest articol!   

Toyota a inceput livrarea a 15 unitati Yaris Hybrid care sa completeze flota de rent-a-car a companiei AVIS Romania. Unitatile vor constitui prima flota rent-a-car cu sistem de propulsie hibrid, o premiera pentru piata din Romania.

Sistemul hibrid de propulsie aduce cu el numeroase avantaje, printre care economisirea combustibilului, costuri reduse de exploatare, precum si avantaje financiare si fiscale.

Sistemul hibrid are mai putine componente sensibile la uzura, iar cele existente au perioade de exploatare mai lungi. Spre exemplu, ambreiajul, alternatorul, demarorul lipsesc, iar in cea mai mare parte a timpului franarea este electromagnetica cu recuperare de energie, motiv pentru care discurile si placutele de frana trebuie schimbate mult mai rar. Bateria nu se incarca la priza ci prin franare sau cu ajutorul motorului termic si beneficiaza de o garantie a producatorului de 5 ani sau 100.000 km.

In ceea ce priveste partea financiara, impozitul anual poate fi cu pana la 100% mai mic decat in cazul unui model echivalent cu propulsie clasica. Utilizatorii Toyota Hybrid se pot bucura de o experienta unica in timpul condusului, acesta fiind usor si comod datorita transmisiei automate de tip E-CVT, care vine in dotarea standard a modelului.

Distribuie acest articol!