Simona Halep va conduce o serie de modele Mercedes-AMG
17.07.2017
        
Distribuie acest articol!   

In cadrul parteneriatului sau pe termen lung cu Mercedes-Benz Romania, Simona Halep va conduce un Mercedes-AMG S63 4MATIC Cabriolet pe parcursul sezonului cald 2017. Parteneriatul a debutat in primavara acestui an cu Simona Halep la volanul unui model Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupe. Pe durata colaborarii cu Mercedes-Benz Romania, vedeta tenisului romanesc feminin va avea la dispozitie o suita de modele Mercedes-AMG.

“Sunt foarte incantata de acest parteneriat si ma bucur sa am parte de sustinerea Mercedes-Benz Romania in acest an important, atat pentru mine, cat si pentru Mercedes-AMG. Imi doresc ca aniversarea a jumatate de secol de existenta AMG sa fie una memorabila si, continuand traditia sportiva a grupului, sa realizam cat mai multe performante impreuna”, a declarat Simona Halep.

Parteneriatul marcheaza aniversarea a 50 de ani de excelenta si performante sportive specifice Mercedes-AMG. In 2017, compania din Affalterbach marcheaza cea de-a 50-a aniversare. Pe parcursul acestei jumatati de secol, Mercedes-AMG a inregistrat multiple performante si a stabilit numeroase recorduri in segmentul sportului cu motor, fiind in prezent varful de lance in materie de performante sportive al concernului.

Distribuie acest articol!