Conceptul Nissan IMX, crossover 100% electric, 100% autonom
22.11.2017
        
Distribuie acest articol!   

Dupa prezentarea la nivel mondial a noului Nissan Leaf si a versiunii sale electrice, cu ocazia ultimului eveniment Nissan Futures 3.0, Nissan a dezvaluit in premiera, la Salonul Auto de la Tokyo, doua vehicule concept 100% electrice. Acest fapt evidentiaza intentia Nissan de a se mentine pe pozitia de lider in segmentul vehiculelor electrice si totodata sustine promisiunea facuta de brand (Innovation that excites).

Nissan Motor le ofera astfel clientilor o imagine de ansamblu asupra celor mai recente tehnologii precum si a tehnologiilor pe care compania le va utiliza pe modelele viitoare, toate in concordanta cu viziunea sa, Nissan Intelligent Mobility.

Conceptul Crossover Nissan IMx, zero emisii, propune o experienta remarcabila de conducere si o integrare sociala fara precedent

Cu un design uimitor, crossover-ul concept cu patru locuri, Nissan IMx, 100% electric, ofera autonomie functionala completa si autonomie de deplasare de peste 600 km la o singura incarcare (Japan JC08). Conceptul utilizeaza noua platforma electrica dedicata vehiculelor electrice Nissan si dispune de doua motoare care livreaza o capacitate de 320 kW si un cuplu incredibil de 700 Nm.

Platforma permite ca podeaua sa fie complet plata, rezultand un habitaclu spatios si performante dinamice imbunatatite. Cu un centru de greutate coborat, sasiul ofera inalta precizie in manevrare, care promite sa redefineasca segmentul crossover.

Inovatia continua cu bateria de mare capacitate care poate fi utilizata ca o centrala electrica virtuala, cu partajarea energiei catre reteaua electrica, cu posibilitate de incarcare wireless, dar si conventionala. IMx este conceput pentru a consolida legatura dintre vehicul si sofer, vehiculul devenind un partener apropiat, de incredere, care iti ofera o experientade conducere mai sigura, mai comoda si mai placuta.

Distribuie acest articol!