Ferrari va creste productia, pentru a satisface cererea
10.01.2018
        
Distribuie acest articol!   

Ferrari intentioneaza sa isi mareasca productia, deoarece obiectivul pentru 9.000 de unitati produse anual va fi atins cu un an mai devreme decat era planificat initial.

Acest impuls de productie face parte din planul lui Sergio Marchionne de a dubla profitul operational al marcii Ferrari. Planul include si extinderea gamei de modele a companiei, mentinand in acelasi timp exclusivismul modelelor mai scumpe.

De asemenea, se vorbeste tot mai mult despre faptul ca Ferrari intentioneaza sa lanseze un SUV, care ar putea duce la depasirea limitei de productie autoimpuse, de 10.000 de unitati anual. Obiectivul este de a atinge un profit operational de aproximativ 2 miliarde de euro pe an, pana in 2022.

Recent, Ferrari si-a revizuit obiectivul de crestere pentru 2017, an in care a avut in plan sa produca 8.400 unitati, numar ce urmeaza sa urce pana la 9.000, in 2018. Lansarea editiilor limitate, cum ar fi FXX K Evo, a ajtat la atingerea obiectivului de profit cu doi ani mai devreme. Ferrari se asteapta la un profit de circa un miliard de euro pe 2017 (inainte de dobanzi, impozite, deprecieri si amortizari).

Distribuie acest articol!