Masina Anului 2018 in America de Nord (NACTOY) - castigatorii
18.01.2018
        
Distribuie acest articol!   

“Oscarurile industriei auto”, adica trofeele Masina Anului in America de Nord (NACTOY), editia 2018, au fost inmanate marilor castigatori, zilele trecute, in cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Modelul care s-a remarcat in cadrul acestei competitii, devenind mai popular decat ceilalti doi finalisti – Kia Stinger si Toyota Camry – este noua generatie Honda Accord (foto).

Prezentat in vara anului trecut si lansat cateva luni mai tarziu, noul Accord dispune de un interior modern si tehnologii de ultima generatie, inclusiv conectivitate 4G LTE si incarcator prin inductie pentru smartphone. Cat despre propulsie, vorbim despre un hibrid, cu trei motoare.

Noul Volvo XC60 a primit calificative de top de la jurati si a mers acasa cu premiul 2018 SUV of the Year.

SUV-ul suedez s-a confruntat in finala cu Honda Odyssey si Alfa Romeo Stelvio si a reusit sa impresioneze cei 60 de jurati din SUA si Canada, care au apreciat sistemele de siguranta si asistenta pentru sofer, aflate intr-un „pachet care emana designul scandinav”, potrivit presedintelui NACTOY, Mark Phelan.

Lincoln Navigator a fost numit Camionul Nord-American al Anului 2018, fiind mai bine clasat decat Chevrolet Colorado ZR2 si Ford Expedition. Este pentru prima oara cand un model Lincoln merge acasa cu un astfel de premiu!

Distribuie acest articol!