Tesla, Porsche si Genesis, in topul Consumer Reports
07.01.2018
        
Distribuie acest articol!   

Tesla s-a impus in cel mai recent studiul privind satisfactia proprietarilor de automobile din SUA, celebrul Consumer Reports. Model S de la Tesla, de asemenea, a ocupat prima pozitie in topul celor mai preferate modele de automobile. Porsche si Genesis (noul brand de lux al lui Hyundai) au completat podiumul la marci.

Surprinde clasarea in partea inferioara a marcii Acura, in timp ce Mercedes-Benz a inregistrat cele mai slabe rezultate cu GLA. Se pare ca cele doua marci au avut de suferit prin introducerea unor modele mai ieftine.

Scorurile, pe o scara de pana la 100 de puncte, reflecta indeplinirea asteptarilor proprietarilor pentru modelele fabricate intre anii 2015 si 2018. Notarea se face dupa sase categorii: experienta de conducere, confortul, valoarea, stilul, sistemele audio si climatizarea. De remarcat ca fiabilitatea nu este luata in calcul!

In topul celor mai apreciate modele se numara Porsche 911, Chevrolet Corvette, Lincoln Continental, Mazda MX-5 Miata, Toyota Prius, Tesla Model X, Honda Odyssey si Dodge Challenger.

Iata si clasamentul marcilor, cu punctajul aferent, in partea superioara:
Tesla 90
Porsche 85
Genesis 81
Chrysler 78
Audi 76
Mazda 76
Subaru 76
Toyota 76
Honda 75
Lincoln 75
Mini 73
Kia 72

Distribuie acest articol!