Peste 21.000 de vizitatori, in primul weeekend, la SIAB 2018
28.03.2018
        
Distribuie acest articol!   

Salonul International de Automobile Bucuresti (SIAB) a beneficiat in primul weekend (24-25 martie 2018) de prezenta a 21.357 de vizitatori.

Cel mai important eveniment al industriei auto din Romania s-a deschis pentru public sambata, 24 martie, in noile spatii expozitionale Romexpo, B1, B2 si B3.

20 marci isi asteapta vizitatorii cu peste 150 de modele de automobile si vehicule pe doua sau trei roti, pana duminica, 1 aprilie. Marcile prezente sunt Audi, Bentley, BMW, Ford, Honda, Isuzu, Kia, Lamborghini, Lexus, Mazda, MINI, Opel, Porsche, Rolls-Royce, SEAT, Skoda, Suzuki, Toyota, Volkswagen si Volvo. In primele zile ale salonului au avut loc trei premiere europene, 19 premiere nationale (automobile si motociclete) si au fost prezentate publicului trei prototipuri.

Programul de vizitare se desfasoara intre orele 10,00 si 20,00, zilnic, pana sambata, 31 martie, In ultima sa zi, SIAB isi asteapta vizitatorii intre orele 10,00 si 19,00.

Vizitatorii pot testa si se pot informa pana duminica, 1 aprilie, despre automobile electrice si alte vehicule de acest tip, ecologice, economice, confortabile, practice, menite sa reduca poluarea in marile orase.

Asociatia pentru Promovarea Vehiculelor Electrice in Romania este si ea prezenta la SIAB cu specialisti in mobilitate electrica, care ofera consiliere si informatii despre ce inseamna viitorul vehiculelor „verzi”.

O colectie de masini de epoca apartinand celor mai reunite marci isi asteapta vizitatorii in pavilionul B1. Aici, Clubul Vehiculelor de Epoca este prezent cu stand expozitional dedicat automobilelor istorice, dintre care nu lipsesc modele Dacia 1300, Dacia 1310 si nici cele mai cunoscute modele ARO.

SIAB 2018 inseamna, pe langa prezentarea unor modele in premiera pentru piata din Romania si Europa, o serie de evenimente conexe, prezentari, seminarii si conferinte, menite sa aduca in prim-plan aspecte precum contextul general al vehiculelor electrice in Romania, impactul economic si perspectivele industriei auto autohtone, reducerea poluarii, tenditele in constructia de automobile.

Distribuie acest articol!