Salonul International de Automobile Bucuresti revine dupa 11 ani
06.03.2018
        
Distribuie acest articol!   

In organizarea si sub girul Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) Salonul International de Automobile Bucuresti (SIAB) revine cu editia 2018, dupa o pauza de 11 ani. Inscris in calendarul international de profil si recunoscut de Organizatia Internationala a Constructorilor de Automobile (OICA), SIAB va fi organizat din doi in doi ani si se vrea a redeveni cel mai important eveniment din domeniul automobilelor organizat in Romania.

SIAB 2018 se va desfasura in perioada 24 martie – 1 aprilie si va avea ziua pentru presa pe 23 martie. Va fi gazduit de centrul expozitional Romexpo, pavilioanele B1, B2 si B3, pe o suprafata de 27.000 de mp la interior si de 20.000 de mp la exterior.

SIAB 2018 isi propune sa acopere toate subdomeniile industriei auto, astfel incat sa ofere atat specialistilor din domeniu, cat si publicului larg o privire cat mai cuprinzatoare asupra evolutiilor tehnologice cu care este echipat automobilul astazi. De la producatori si importatori de autoturisme, autovehicule comerciale usoare, vehicule speciale, autovehicule cu doua sau trei roti, trailere, pana la componente si accesorii pentru autovehicule, distribuitori de produse si concepte noi pentru e-mobility si furnizori de servicii auto, cu totii sunt invitati sa expuna in cadrul SIAB 2018.

Distribuie acest articol!