Versiunea revizuita Volkswagen Passat va fi lansata anul acesta
20.03.2018
        
Distribuie acest articol!   

Volkswagen intentioneaza sa aduca celei de-a opta generatii Passat o reimprospatare, in cursul acestui an. Versiunea 2019 a modelului Volkswagen Passat face parte dintr-o ofensiva care numara 22 de modele noi pentru acest an, dintre care 9 se adreseaza exclusiv pietei din China.

Passat revizuit se afla pe punctul de lansare pentru Europa. Ca de obicei, va fi disponibil si Variant, dar si cu propulsii hibride.

Spre deosebire de varianta pentru America de Nord, generatia B8 este proiectata pe platforma MQB, folosita de o multime de alte modele din cadrul Grupului Volkswagen.

Passat facelift va avea, foarte probabil, unitati de optice fata si spate reproiectate, cateva schimbari minore in habitaclu si, la fel de probabi, cateva upgrade-uri tehnice.

Intre timp, o versiune complet electrica a noii generatii Jetta va fi lansata in China, mai tarziu in acest an, folosind denumirea Bora. Se va alatura versiunii electrice e-Golf, care este produsa acum la nivel local, si versiunii hibrid plug-in Tiguan cu ampatament lung.

Apropo de noutati Volkswagen anuntate pentru 2018, una dintre cele mai asteptate este noua generatie Touareg, care urmeaza sa fie prezentata peste doar cateva zile, pe 23 martie. Iar seria noutatilor va continua cu T-Roc cabrio, programat sa ajunga pe piata la inceputul anului 2020.

Distribuie acest articol!