A treia editie SAB – Spring Edition va avea un concept de Street Food Park

16 aprilie 2018



SAB – SPRING Edition (Salonul Auto Bucuresti – Spring Edition) aduce anul acesta, in perioada 10-13 mai, la Romexpo, un concept dinamic de promovare a marcilor consacrate de autoturisme, cu accent pe segmentele 4×4 – FAMILY – ECO si SPORT, vehicule pe doua, trei si patru roti, componente, echipamente si accesorii auto, tuning, sport – autorulote si case de vacanta mobile, camping si accesorii.

Stilul de viata alternativ actual regasit si prin adoptarea ultimelor tendinte in tehnologia auto, dar nu numai, imprima un caracter specific celui mai important eveniment din sezonul primavara/vara 2018 al acestui domeniu. Astfel, cea de a treia editie SAB – Spring Edition, prin conceptul de Street Food Park, va permite vizitatorilor iubitori de fenomen auto si sport sa petreaca mai mult timp alaturi de expozanti, familie, prieteni si principalii furnizori ai culturii culinare stradale.

Avand o structura dinamica distincta, SAB – SPRING Edition imbina perfect pe parcursul celor patru zile elemente de atractivitate, care vor genera un numar de aproximativ 40.000 de vizitatori.

Expozitia, demonstratiile si drive-testele ce se vor desfasura in spatii special amenajate, concursurile si buna dispozitie ofera cel mai “picant” eveniment auto-motor-sport al sezonului de primavara/vara, reprezentand totodata si o buna oportunitate pentru promovarea si dinamizarea vanzarilor.

SAB – Spring Edition & Street Food Park, pe scurt:
• cel mai atractiv eveniment AUTO – MOTOR – SPORT al sezonului primavara/vara 2018
• suprafata outdoor a Romexpo
• Expozanti: toate marcile consacrate de autoturisme, cu accent pe segmentele 4×4 – FAMILY – ECO si SPORT, vehicule pe doua, trei si patru roti, componente, echipamente si accesorii auto, tuning, sport – autorulote si case de vacanta mobile, camping si accesorii
• Show-uri de drift oferite de campioni internationali si nationali
• Street Food Park: zona deja celebra din cadrul SAB – Spring Edition dedicata culturii culinare stradale