Lubexpert Romania lanseaza Mobil Boxx
06.05.2018
        
Distribuie acest articol!   

Lubexpert Romania anunta lansarea pe piata a unui produs nou – Mobil Boxx. Noul produs presupune o abordare menita sa creasca sustenabilitatea produsului si confortul partenerilor constand intr-un ambalaj inovator. Acesta presupune stocarea uleiului intr-o punga de plastic sustinuta de o cutie de carton care este prevazuta cu un robinet usor de utilizat.

Mobil Boxx impreuna cu standul special asigura depozitarea produsului la 20 litri mai repede, mai eficient si cu mai mare usurinta.

Faptul ca este prevazut cu un robinet face ca manipularea lichidului sa fie mai sigura, nefiind necesara utilizarea pompelor. Cu ajutorul canii gradate care este pusa la dispozitie de catre Lubexpert Romania impreuna cu un stand special conceput, utilizatorul va sti exact cat ulei utilizeaza, iar pierderile de ulei sunt minimizate.

Inlaturarea ambalajului utilizat este mult mai usoara decat in cazul ambalajelor traditionale, din plastic, ocupand foarte putin spatiu. Un alt avantaj al gamei Mobil Boxx este diferentierea foarte clara a diferitelor sortimente pe eticheta.

Produsele care fac parte din gama in acest moment sunt: MOBIL 1 ESP FORMULA 5W-30, MOBIL 1 FS 0W-40, MOBIL SUPER 2000 X1 10W-40, MOBIL SUPER 2000 X1 5W-30, MOBIL SUPER 3000 X1 5W-40, MOBIL SUPER 3000 X1F-FE 5W-30, MOBIL SUPER 3000 XE 5W-30.

Acest nou concept este un pas important inainte reprezentand un avantaj competitiv pe piata. Lubexpert Romania este singurul distribuitor care importa in Romania gama Mobil Boxx.

Lubexpert Romania este importator si distribuitor autorizat al ExxonMobil, activand pe piata din Romania din anul 2002 si avand filiale in Ungaria si Slovacia din anul 2012. In aceasta postura, distribuie produse de inalta calitate marca Mobil: lubrifianti de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru diverse aplicatii industriale, unsori, lichid de frana, antigel, precum si multe alte produse speciale. Furnizeaza, de asemenea, servicii complete de asistenta tehnica pre si post vanzari, departamentul tehnic oferind, la cerere, servicii de monitorizare tehnica permanenta atat a produselor vandute, cat si a utilajelor si instalatiilor clientilor firmei.

Distribuie acest articol!