Responsabilul cu modelul Volkswagen Arteon a plecat la Aston Martin
17.05.2018
        
Distribuie acest articol!   

Aston Martin are, de putina vreme, un nou responsabil cu designul exterior. Chiar daca numele acestuia nu spune nimic multora dintre noi, el este unul dintre cei mai bine cotati designer ai momentului, in industria automotive.

Inainte de a ajunge la reputatul constructor britanic, Tobias Sühlmann si-a cladit un nume la Grupul Volkswagen, unde a fost responsabil cu liniile de design ale noului Volkswagen Arteon si ale celei mai noi generatii Touareg, precum si ale familiei de concepte GTE (Sports Coupé, Golf GTE Sport Concept). Mai apoi, pentru o scurta perioada, el s-a aflat si in fruntea echipei de design de la Bugatti.

Designerul german are 39 de ani si ii va lua locul lui Miles Nurnberger, care a fost promovat pe pozitia de director de design. Sühlmann si Nurnberger vor fi subordonatii lui Marek Reichman, care este “chief creative officer” la Aston Martin. In noua sa pozitie, Sühlmann isi va aduce aportul la crearea viitoarei generatii de modele supercar purtand sigla Aston Martin si la viitorul SUV Lagonda, confirmat pentru anul 2021.

Distribuie acest articol!