AD Auto Total Romania lanseaza proiectul Academia Managerilor Auto, la Timisoara
02.07.2018
        
Distribuie acest articol!   

AD Auto Total Romania anunta lansarea proiectului Academia Managerilor Auto din Regiunile Vest si Nord Vest. Proiectul se adreseaza antreprenorilor, managerilor, angajatilor cu atributii de management si personalului din departamentele de resurse umane ale service-urlir auto, vulcanizarilor, tinichigeriilor auto si magazinelor de distributie de piese auto din regiunile Vest si Nord-Vest.

Astfel, organizatorii evenimentului si-au propus sa contribuie la dezvoltarea sustenabila a companiilor active in domeniul auto, prin informarea si constientizarea unui numar de 660 de manageri de IMM-uri cu privire la oportunitatile din cadrul proiectului, cat si prin cresterea competentelor profesionale ale antreprenorilor, managerilor si angajatilor cu responsabilitati de management (prin activitati de formare cu prezenta la sala de curs destinate unui numar de 500 de manageri si formare de tip E-learning destinata unui numar de 200 de manageri). De asemenea, se urmareste implementarea la nivelul IMM-urilor beneficiare de sisteme inovatoare de gestiune a afacerii, pentru a face fata provocarilor din domeniul auto (prin activitati de coaching destinate unui numar de 200 de intreprinderi active din domeniul auto).

AD Auto Total SRL este un actor important in piata de distributie de piese si componente auto din Romania si face parte din reteaua internationala AD International. Constienti fiind ca o resursa umana bine instruita este esentiala pentru cresterea unei afaceri, au dezvoltat de-a lungul timpului mai multe proiecte de formare tehnica, avand ca beneficiari din 2008 si pana in prezent peste 5.000 de angajati ai service-urile auto multibrand din Romania. AD Auto Total SRL este furnizor de formare autorizat de Agentia Nationala pentru Calificari.

Proiectul Academia Managerilor Auto se desfasoara pe o perioada de 12 luni si este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

Pentru informatii suplimentare referitoare la eveniment, va rugam sa contactati expertul regional: Claudiu Scurtu – expert de informare, selectie, recrutare – Regiunea Vest: claudiu.scurtu@autototal.ro, telefon 0745 123 015.

Distribuie acest articol!