Sky View pentru Bugatti Chiron
31.07.2018
        
Distribuie acest articol!   

Pavilionul panoramic era, pana acum, una dintre putinele optionale in trend care nu se regaseau printre dotarile hipercarului Bugatti Chiron. Problema a fost insa rezolvata acum, dotarea fiind introdusa si denumita, cum altfel decat… Sky View.

Vederea panoramica este asigurata de doua panouri din sticla speciala, cate unu deasupra fiecarui scaun, fixate pe pavilionul masinii. Fiecare panou este laminat, cu patru straturi de sticla, proiectat sa ofere atat protectie UV pentru pasageri, cat si sa mentina rigiditatea caroseriei, astfel incat sa asigure protectie in caz de accident.

Optiunea Sky View are insa si cateva dezavantaje. Panourile nu dispun de sistemul de estompare graduala a luminii, disponibil deja la destule modele premium si de lux. Totusi, sunt colorate, pentru a reduce intr-o oarecare masura lumina, atunci cand este prea puternica.

Un alt dezavantaj consta in faptul ca aceste panouri sunt fixe, astfel ca senzatia de spatiu nu este pusa in valoare la cote maxime. Ca sa nu mai vorbim ca senzatia de „open air” lipseste cu desavarsire! Altfel spus, strugurii sunt cam acri…

Distribuie acest articol!