Audi PB 18 e-tron - un showcar cu propulsie electrica
03.08.2018
        
Distribuie acest articol!   

Audi va dezvalui in premiera, la Pebble Beach Car Week 2018, din California, un prototip de supercar cu propulsie electrica. Evenimentul Pebble Beach Car Week, are loc anual in luna august in, dar si in jurul orasului de coasta Montereyheld din California si este considerat a fi cel mai important forum din lume pentru pasionatii de automobile exceptionale. Interesul nu este limitat la automobilele retro, ci include si studii de design avangardiste si tehnologii vizionare.

Initialele PB din denumirea automobilului prezentat in premiera, Audi PB18 e-tron, provine de la locul de desfasurare a evenimentului, respectiv Pebble Beach. In denumirea modelului este inclus si anul lansarii. Denumirea aminteste totodata de castigatorul cursei de la LeMans, modelul Audi R18 e-tron, a carui tehnologie a inspirat solutiile pentru diferite detalii. Designul modelului Audi PB 18 e-tron a fost dezvoltat la noul Malibu Design Loft.

Audi PB18 e-tron va fi dezvaluit pe data de 23 august 2018, la ora 17,00, pe pista de curse Laguna Seca. Pe data de 24 august 2018, intre orele 08,00-16,00, conceptcar-ul va fi inclus in cadrul legendarei prezentari de automobile, “The Quail”. Audi va mai prezenta apoi prototipul la Laguna Seca, pe data de 25 august 2018, intre orele 8,30-18,00. Ultima prezentare a masinii va avea loc duminica, 26 august 2018, la Concours d’Elegance din Pebble Beach. In paralel cu premiera showcar-ului, Audi va prezenta si numeroase automobile retro, precum si automobile sport.

Distribuie acest articol!