Peugeot, obligat sa stopeze productia modelului 308
29.08.2018
        
Distribuie acest articol!   

Din seria succeselor nebanuite, care cauzeaza probleme… pe masura, astazi prezentam cazul Peugeot, aflat in plina desfasurare. Oprita de ieri, productia modelului compact Peugeot 308 la uzina PSA de la Sochaux ar urma sa se reia in cursul dupa-amiezii de astazi. Sincopa este cauzata de lipsa cutiilor de viteze, care sunt furnizate de catre uzina din Valencia.

Oprirea temporara a cauzat prierderi echivalente cu productia a peste o mie de unitati.

Fabrica de la Sochaux are dificultati in echiparea automobilelor cu tranmisii in 6 trepte, in contextul cererii in crestere, ca efect al succesului comercial de care se bucura modelele produse aici.

In fata acestui deficit de aprovizionare, fabrica a decis sa acorde prioritate modelului SUV 3008 echipat si el cu transmisia in cauza, 3008 fiind unul dintre marile succese ale momentului, pentru producatorul francez.

Fabrica de cutii de viteze face fata cu greu cererii oarecum neasteptat de mari. In aceasta situatie, CEO-ul PSA, Carlos Tavares, s-a deplasat ieri la aceasta fabrica, cu scopul de a gasi solutii pentru marirea productiei, incepand de la 1 noiembrie.

Distribuie acest articol!