SACAT 2018 - Salonul Auto Casa Auto Timisoara, la prima editie
12.10.2018
        
Distribuie acest articol!   

Casa Auto Timisoara vine cu prima editie a Salonului Auto, care are loc la Shopping City Timisoara, în perioada 11-14 octombrie 2018.

Peste 50 de modele, alese de la cele patru marci ale Casei Auto, carora li se alatura divizia Auto Rulate, isi asteapta vizitatorii.

Cum viitorul apartine mobilitatii, de la SACAT nu vor lipsi modele electrice si hibride, dotate cu tehnologii de varf, pe care industria auto le propune pentru reducerea poluarii din marile orase.

Organizatorii isi doresc sa devina o traditie locala si, de ce nu, cel mai important eveniment din domeniul automobilelor organizat in Timisoara, a carei organizare sa fie imbunatatita de la an la an.

Este un eveniment de amploare ce consta in expunerea unitara a tuturor marcilor si modelelor comercializate de Casa Auto Timisoara, intr-un cadru organizat, la Shopping City Timisoara si organizarea de sesiuni de test drive cu o parte dintre modele.

Expunerea auto se va efectua atat indoor, in zona scarilor rulante (Zara, Stradivarius, Bershka, Pull&Bear), cat si outdoor, in sectoarele A si B ale parcarii din fata retailer-ului Peek&Kloppenburg.

SACAT isi propune sa ofere publicului, intr-un singur loc, cat mai multe perspective la zi ale pietei de profil. De la autoturisme, autovehicule comerciale si detalii despre componente si accesorii, pana la servicii complete de mobilitate si service. Este un eveniment auto de anvergura, care se adreseaza atat specialistilor si profesionistilor, cat si publicului larg sau pasionatilor din domeniul auto.

Program de vizitare SACAT 2018:
Joi, 11 octombrie, 11,00-19,00
Vineri, 12 octombrie, 11,00-19,00
Sambata, 13 octombrie,10,00-19,00
Duminica, 14 octombrie, 10,00-18,00

Loc de desfasurare: Shopping City Timisoara

Distribuie acest articol!