Toyota si COSR isi continua parteneriatul, in perspectiva Olimpiadei din 2020
23.11.2018
        
Distribuie acest articol!   

Toyota Romania pune la dispozitia Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) o transa de 10 automobile dedicate sustinerii mobilitatii sportivilor romani aflati in program de pregatire pentru Jocurilor Olimpice, continuand colaborarea inceputa la finalul anului 2017. COSR a achizitionat deja patru automobile, unele cu sistem hibrid de propulsie, Toyota Romania contribuind acum la extinderea acestei flote auto a comitetului cu zece 10 unitati Proace Verso (masini transport persoane 7+1 locuri).

Masinile vor fi puse de catre COSR la dispozitia unui numar de 10 federatii nominalizate si care pregatesc sportivi in vederea unei participari de succes la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Federatiile implicate in acest proiect sunt Federatia Romana de Canotaj, Federatia Romana de Scrima, Federatia Romana de Tir Sportiv, Federatia Romana de Tenis de Masa, Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern, Federatia Romana de Lupte, Federatia Romana de Haltere, Federatia Romana de Kaiac-Canoe, Federatia Romana de Judo si Federatia Romana de Gimnastica, federatii reprezentate de medaliati olimpici remarcabili ai acestor sporturi, care au scris istoria sportului romanesc de-a lungul timpului si care reprezinta exemple de urmat pentru generatiile urmatoare de sportivi.

Contractul de sponsorizare incheiat de Toyota Romania cu COSR este cu valabilitate pana la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Colaborarea la nivel local vine in continuarea parteneriatului global, semnat de Toyota Motor Corporation cu Comitetul International Olimpic, prin care Toyota devine partener oficial exclusiv la categoria mobilitate. Acest parteneriat global include atat vehicule cat si servicii si solutii de mobilitate si este planificat pana in anul 2024.

Distribuie acest articol!