Un Rolls-Royce unicat, cu legendara statueta asezata intr-un ou Faberge Ecstasy
14.11.2018
        
Distribuie acest articol!   

Ouale Faberge au continuat sa incante lumea, cu o remarcabila maiestrie, vreme de aproape 100 de ani, de la caderea dinastiei Romanov si pana in zilele noastre.

Rolls-Royce spune despre aceste bijuterii deosebit de pretioase ca „sunt unele dintre cele mai valoroase si ravnite obiecte create vreodata”. Sinonime cu bogatia si atentia acordata detaliilor, Rolls-Royce si Faberge s-au asociat pentru a crea un nou ou, pentru un cumparator special, a carui identitate nu a fost dezvaluita.

Rezultatul este un ou cu adevarat remarcabil. Baza este realizata din aur alb de 18 carate, gravata manual si acoperita intr-un ghiosa violet de smalt; „Bratele” de aur roz sunt acoperite in aproape 10 carate de diamante rotunde, albe, iar ametistii purpurii de peste 390 de carate au fost selectionati special pentru „saturatia si calitatea culorii”. Aceste elemente unice formeaza un cocon de protectie in jurul legendarei statuete, care a fost creata din cristal de sticla.

Oul a fost dezvaluit la sediul Rolls-Royce din Goodwood si va fi afisat in vitrina magazinului Faberge din Londra, in acest sezon de Sarbatori. Va fi apoi livrat proprietarului, care este descris ca un „mare colectionar al ambelor branduri”.

Intr-o declaratie oficiala, CEO-ul Rolls-Royce, Torsten Müller-Ötvös, a precizat ca oul Faberge „Spirit of Ecstasy” s-a nascut ca raspuns la cerintele continue ale cumparatorilor in cautare de piese de colectie unice si dragi. Astfel, un designer de la Rolls-Royce a schitat un ou, cu trimitere la unul dintre cele mai colectionate articole de valoare deosebita din epoca moderna.

Distribuie acest articol!