Conducere noua la Automobile Dacia si Groupe Renault Romania, de la 1 ianuarie 2019
24.12.2018
        
Distribuie acest articol!   

Groupe Renault a anuntat nominalizarea lui Christophe Dridi in functia de director general al Automobile Dacia si al Groupe Renault Romania, de la 1 ianuarie 2019. Preia aceasta responsabilitate de la Jerôme Olive, Alliance Regional SVP Manufacturing Process Engineering & Supply Chain Eurasia Region, care a avut un mandat interimar incepand cu luna septembrie a acestui an.

In ultimii doi ani, Christophe Dridi a fost director executiv al Uzinei Vehicule Dacia si membru in comitetul de management al companiei. Uzina Vehicule Dacia de la Mioveni va fi condusa, de la aceeasi data, de Miguel Oliver, in prezent director Calitate la uzina Renault Palencia (Spania). Acesta va fi responsabil de activitatea de productie a modelelor Dacia din gama Global Access.

Christophe Dridi este absolvent al Ecole Supérieures des Sciences et Technologies de l’Ingénieur din Nancy, Franta, si detine o diploma MBA INSEAD. Isi incepe cariera la Renault, in 1993, ca inginer. In 2001, se alatura echipelor Aliantei Renault – Nissan, in Japonia, unde ocupa functia de manager Calitate.

Ulterior devine director Calitate Renault Mexic si mai apoi, responsabil Incidentologie vehicule Renault la Technocentre, Franta. Din 2009, preia responsabilitatea de director de fabricatie al uzinei din Casablanca si, ulterior, trece pe aceeasi functie la uzina din Tanger, ambele din Maroc. De la 1 octombrie 2016 a condus uzina Vehicule Dacia de la Mioveni.

Sursa: comunicat de presa Automobile Dacia

Distribuie acest articol!