Luc Donckerwolke il inlocuieste pe Peter Schreyer, in functia de director de design la Hyundai Group

7 decembrie 2018Grupul Hyundai Motor a anuntat oficial numirea vicepresedintelui executiv Luc Donckerwolke in functia de director de design, inlocuindu-l pe Peter Schreyer, care va avea pe viitor un rol de consultant.

In noua pozitie, Donckerwolke va supraveghea departamentul de design si strategie pentru marcile grupului sud-coreean, Hyundai, Kia si Genesis.

La fel ca Schreyer, inainte de a se alatura grupului Hyundai Motor, in 2015, Donckerwolke a lucrat mai multi ani la Grupul Volkswagen, unde a fost implicat in dezvoltarea unor modele precum Audi A2, Lamborghini Murcielago si Gallardo. In 2012 a devenit director de proiectare al Bentley si a condus dezvoltarea spectaculosului concept EXP 10 Speed 6.

Peter Schreyer

In 2015, Luc Donckerwolke s-a mutat la Hyundai, unde a lucrat la noua marca premium a concernului, Genesis, iar in 2016 a fost numit director al Centrului de Design Hyundai.

Fostul director de design Peter Schreyer va ramane la Grupul Hyundai in noul rol de consultant al presedintelui departamentului „Design management”.