Luc Donckerwolke il inlocuieste pe Peter Schreyer, in functia de director de design la Hyundai Group
07.12.2018
        
Distribuie acest articol!   

Grupul Hyundai Motor a anuntat oficial numirea vicepresedintelui executiv Luc Donckerwolke in functia de director de design, inlocuindu-l pe Peter Schreyer, care va avea pe viitor un rol de consultant.

In noua pozitie, Donckerwolke va supraveghea departamentul de design si strategie pentru marcile grupului sud-coreean, Hyundai, Kia si Genesis.

La fel ca Schreyer, inainte de a se alatura grupului Hyundai Motor, in 2015, Donckerwolke a lucrat mai multi ani la Grupul Volkswagen, unde a fost implicat in dezvoltarea unor modele precum Audi A2, Lamborghini Murcielago si Gallardo. In 2012 a devenit director de proiectare al Bentley si a condus dezvoltarea spectaculosului concept EXP 10 Speed 6.

Peter Schreyer

In 2015, Luc Donckerwolke s-a mutat la Hyundai, unde a lucrat la noua marca premium a concernului, Genesis, iar in 2016 a fost numit director al Centrului de Design Hyundai.

Fostul director de design Peter Schreyer va ramane la Grupul Hyundai in noul rol de consultant al presedintelui departamentului „Design management”.

Distribuie acest articol!