Ford pregateste un nou SUV, care are putea inlocui modelul Ecosport
16.01.2019
        
Distribuie acest articol!   

In ciuda dificultatilor inregistrate la nivel global, Ford a avut vanzari record in 2018, pe piata europeana a SUV-urilor. In aceste conditii, este fireasca decizia constructorul american de a continua sa dezvolte gama de SUV-uri, in viitorul pe termen scurt si mediu.

Se vorbeste deja despre un nou model, care ar urma sa se pozitioneze intre Ecosport (foto) si Kuga, iar conform altor surse, s-ar putea chiar sa inlocuiasca Ecosport. Asemanator cu Fiesta, viitorul model ar urma sa i se alature lui Fiesta Active, pe segmentul crossover compact. Un segment foarte disputat, unde vedetele sunt in prezent modelele Renault Captur, Peugeot 2008 si Seat Arona.

Spre deosebire de Ecosport, noul crossover de la Ford ar putea oferi mai mult spatiu in interior si la portbagaj, precum si un comportament rutier ameliorat.

Cat priveste partea mecanica, ar trebui sa regasim un motor in 3 cilindri de 1,0 litri Ecoboost si unul in 4 cilindri de 1,5 litri diesel, asociate cu transmisii manuale sau automate in 6 trepte, optional cu transmisie integrala.

Distribuie acest articol!