Skoda Auto produce pe trei continente si este prezenta in peste 100 de piete
09.01.2019
        
Distribuie acest articol!   

Skoda s-a dezvoltat frumos in ultimele decenii si, sub umbrela Grupului Volkswagen, a cunoscut o ascensiune fara precedent, fiind astazi un brand global. Prezenta in peste 100 de piete, compania Skoda Auto produce automobile pe mai multe continente si detine o serie de capacitati de productie utilate cu cele mai noi tehnologii in domeniu.

Prin intermediul unui infografic, Skoda Auto isi prezinta fabricile din Europa, Asia si Africa, specificand modelele produse in fiecare. Gama Skoda este formata in prezent din mezinul Citigo, mini-ul Fabia, modelul subcompact Rapid (care va fi inlocuit in curand cu Scala), familiala Octavia, limuzina de clasa medie Superb si SUV-urile Karoq, Kodiaq si Kamiq (ultimul, doar pe piata din China).

Skoda are trei fabrici in Republica Ceha. La Mladá Boleslav si la Kvasiny produce automobile, iar la Vrchlabí asambleaza transmisii. In total, 35.000 de angajati lucreaza pentru Skoda, in Cehia, China, Rusia, Slovacia, Algeria si India. Mai exista si cateva linii de montaj in parteneriat local, in Ucraina si Kazahstan.

Sursa: Skoda Auto

Distribuie acest articol!