Un posibil parteneriat Ford - Volkswagen?
12.01.2019
        
Distribuie acest articol!   

Un posibil parteneriat intre companiile Ford si Volkswagen ar putea fi anuntat oficial pe 15 ianuarie 2019, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit (NAIAS).

Semnalata de mai multe luni, o eventuala colaborare intre cei doi giganti ai industriei auto prinde contur, dupa aprobarea planului de catre Consiliul de Administratie al Grupului Volkswagen. Conform zvonurilor care circula cu insistenta, zilele acestea, cei doi constructori ar trebui sa-si oficializeze parteneriatul in cadrul NAIAS 2019.

Intelegerea ar putea viza mai multe domenii, mai ales automobilele autonome, electrice si vehiculele utilitare. In iunie 2018, cei doi constructori au anuntat ca au semnat un protocol pentru a crea o alianta strategica cu scopul de a dezvolta o gama comuna de vehicule utilitare.

„Acest acord cu Volkswagen sta la baza discutiilor pentru a colabora in diferite domenii. Este prematur sa dam detalii in acest stadiu incipient. In curand o sa dam publicitatii mai multe informatii” , a precizat un purtator de cuvant Ford.

Distribuie acest articol!