Volkswagen va prezenta primul sau model electric de serie in toamna, la Frankfurt. Golf VIII, pus in asteaptare!
19.03.2019
        
Distribuie acest articol!   

Modelul electric compact va fi vedeta standului Volkswagen, la Salonul de la Frankfurt, din toamna acestui an. Pentru a nu-l eclipsa, constructorul german a decis sa amane lansarea celei de-a opta generatii Golf, si ea initial programata in cadrul IAA Frankfurt 2019.

Stirea a fost difuzata cu ocazia conferintei anuale Volkswagen, in cadrul careia au fost prezentate proiectele din viitorul apropiat. Astfel, lansarile din acest an prevad, printre altele, compacta electrica ID si a opta generatie Golf.

ID isi va face debutul public la Salonul de la Frankfurt, insa precomenzile vor fi deschise pe 8 mai, pretul de baza fiind sub 30.000 de euro. Este clar ca Volkswagen va miza pe cartea pretului agresiv la modelul electric, pentru a-si tine promisiunea conform careia ID va avea un pret echivalent cu cel al unui Golf diesel.

In privinta clasicului compact de la Volkswagen, cand se parea ca este gata de lansare, Golf VIII se mai lasa putin asteptat. Volkswagen a confirmat ca noua generatie va fi dezvaluita dupa premiera mondiala a lui ID la Frankfurt, in cursul lunii octombrie.

La fel de bine, noul Golf va putea ajunge la concesionari si fara a beneficia de o prezentare cu fast, intr-un mare salon auto. Aceasta strategie a lansarilor dovedeste cat de important este ID pentru Volkswagen: nici nu poate fi vorba de a fi pus in umbra de Golf VIII!

Distribuie acest articol!