BMW introduce, in premiera mondiala, stergatoarele pentru geamurile fata laterale
02.04.2019
        
Distribuie acest articol!   

Noua gama de stergatoare pentru geamurile fata laterale asigura vizibilitate optima in fiecare viraj abordat mai agresiv, dupa cum sustine comunicatul de presa BMW pe aceasta tema, dat publicitatii… pe 1 aprilie!

Este vorba de un fenomen care a fost observat in trecut de marii piloti ai marcii, precum Hubert Hahne sau Hans-Jocahim Stuck: la intrarea la boxe in timpul curselor aprige pe Nordschleife, mecanicii nu trebuiau sa curete parbrizul, ci doar geamurile laterale. Acum, pentru prima data, BMW a dezvoltat un raspuns pentru aceasta problema: stergatoare pentru geamurile laterale fata oferite in gama de accesorii originale BMW M Performance.

Functionarea stergatoarelor laterale este conectata la senzorii de acceleratie laterala, asa numitul „G Meter”, cu informatii care pot fi prezentate pe afisajul sport al fiecarui model BMW. De fiecare data cand automobilul sesizeaza acceleratii laterale puternice, stergatoarele laterale sunt activate corespunzator, pentru a asigura vizibilitatea maxima.

Sursa: comunicat de presa BMW Group Romania

Distribuie acest articol!