GT Motive Estimate: cea mai avansata solutie digitala de informatii tehnice din Europa
27.04.2019
        
Distribuie acest articol!   

Baza de date cu preturi si referinte este deja utilizata in 23 de tari din Europa si Africa de Sud si ofera standardul AZT in vopsitorie, pentru a se potrivi specificatiilor tuturor pietelor.

GT Motive, companie partenera Mitchell, liderul de piata in SUA, companie europeana dedicata dezvoltarii solutiilor de gestionare a daunelor, intretinerii si defectiunilor in industria automobilelor, celebreaza un alt succes in planul de actiune si expansiunea pietei.

GT Motive Estimate este in continua evolutie, in conformitate cu strategia globala a companiei, care continua sa creasca si sa promoveze internationalizarea solutiilor si serviciilor sale, in scopul de a acoperi nevoile companiilor mari care cauta un partener tehnologic ce ofera un standard ridicat de calitate intr-o piata competitiva. Acest pachet software este de fapt o solutie de evaluare care permite utilizatorilor sa calculeze costul reparatiilor care urmeaza sa fie efectuate la un automobil in urma unor coliziuni, defecte mecanice sau inspectie periodica.

GT Motive Estimate este in intregime un serviciu online, care deserveste peste 26.000 de utilizatori si 11.500 de service-uri in 23 de tari. Acest lucru se datoreaza evolutiei constante a solutiei sale, GT Motive Estimate, care include date pentru mai mult de 1.000 de modele.

GT Motive Estimate Evolution in Europa si Africa de Sud
Aplicatia a reprezentat o revolutie a pietei inca de la lansare, deoarece ofera informatii despre preturile si referintele pieselor de schimb, timpul de manopera si materialele / timpii de vopsire. Acum GT Motive Estimate are noi dezvoltari:

Consilierea clientului final pentru a sprijini transparenta in industrie, deoarece foloseste aceeasi limba ca si clientul final: poate fi setata in 15 limbi si o limba regionala.

Dupa un efort recunoscut, datorita eficacitatii sale in dezvoltarea solutiilor, a progresului si a beneficiilor oferite, compania a atins o piatra de hotar: GT Motive Estimate a fost utilizat pentru a procesa peste 5,1 milioane de estimari intr-un an, in Europa.

Sursa: comunicat de presa GT Motive Romania

Distribuie acest articol!