Primele schite oficiale cu noul SUV compact Kia
17.05.2019
        
Distribuie acest articol!   

Kia a publicat primele schite oficiale cu un nou SUV, care va fi prezentat in aceasta vara si urmeaza sa fie comercializat la sfarsitul acestui an. Versiunea de serie va fi un SUV inspirat din SP Signature Concept, prezentat in luna martie, la Salonul auto de la Seul, din Coreea de Sud.

Noul SUV va fi cel mai mic din gama, de categorie compacta, la limita dintre SUV si crossover. Are o usoara tenta sportiva si a fost conceput pentru a raspunde nevoilor specifice ale generatiei tinere.

Caroseriea are forme puternice, robuste, cu linii ascutie. Grupurile optice frontale, cu efect 3D, sunt destul de retrase si ”legate” de calandru.

Capota este si ea bine marcata, iar spoilerele sunt impozante. Evident, acest design a fost conceput astfel cu scopul declarat de a seduce tanara clientela.

Destinat tuturor pietelor internationale pe care constructorul Kia este prezent, modelul va fi lansat oficial in cursul acestei veri. Va fi comercializat incepand din al doilea semestru al lui 2019, in Coreea de Sud, apoi, putin mai tarziu, in alte regiuni ale lumii.

Distribuie acest articol!