Volkswagen Tarek, un nou SUV pentru piata americana
22.05.2019
        
Distribuie acest articol!   

Intercalat intre T-Roc si Tiguan, noul SUV de la Volkswagen este destinat pietei americane. Dezvoltat pe arhitectura MQB, va avea o alura apropiata de cea a modelului din imaginea alaturata si se va numi Tarek in America Latina, respectiv Tharu in China. Versiunea pentru piata nord-americana s-ar putea sa primeasca un nume diferit.

Gama de SUV-uri propuse de Volkswagen se extinde, asadar, tot mai mult. Pe piata europeana avem ultimul venit, T-Cross, un crossover care se alatura lui T-Roc, Tiguan si Touareg. Insa, pe alte piete ale lumii, foarte importante pentru constructorul german, gasim alte modele SUV, total necunoscute pe batranul continent.

Viitorul Tarek va face parte din gama de modele SUV Volkswagen care nu vor fi importate in Europa. Va fi foarte asemanator cu Tharu (foto), conceput pentru China, si va face legatura intre T-Roc si Tiguan Allspace, pe piata americana. Va avea cinci locuri si va fi prezentat probabil in cursul acestui an. Va avea, cel mai probabil, motoare turbo in 4 cilindri, tractiunea 4Motion va figura ca optiune, iar productia va demara abia in 2021.

Distribuie acest articol!