Viitorul Audi A3 va avea o versiune in stil allroad
29.06.2019
        
Distribuie acest articol!   

Se stie ca noua generatie Audi A3 va fi dezvaluita in aceasta toamna, insa constructorul din Ingolstadt pastreaza discretia asupra unei versiuni inedite a compactei sale. Audi pregateste in secret o varianta care va beneficia de un kit de caroserie si un habitaclu personalizat, foarte apropiate ca stil cu Volvo V40 Cross Country.

Cu toate ca dispune deja de sase SUV-uri in gama sa, Audi nu ezita sa dezvolte o noua varianta A3 cu cinci usi in stilul consacrat allroad. In presa auto internationala se vorbeste despre o caroserie cu aripi mai evazate, parasocuri redesenate si insertii din plastic negru mat care completeaza intregul ansamblu.

Din punct de vedere tehnic, aceasta versiune A3 va primi un propulsor performant. Pretul ar urma sa pozitioneze modelul intre Q2 si Q3.

Data de prezentare pare sa fie destul de indepartata si aproape sigur nu va coincide cu premiera noului A3. Asadar, amatorii de versiuni allroad sau cross country de clasa compacta vor avea in curand o alternativa moderna, semnata Audi.

Distribuie acest articol!