Inedit: un MINI electric trage un avion cargo Boeing de 150 de tone!
04.06.2019
        
Distribuie acest articol!   

Un inedit videoclip, care prezinta modelul electric MINI Cooper SE in rol de remorcher de avioane pe aeroportul din Frankfurt, promoveaza electrificarea BMW Group. Primul model pur electric al constructorului britanic va fi produs la uzina MINI din Oxford, cu incepere din noiembrie 2019.

Un prototip apropiat de versiunea de serie a noului model a demonstrat modul in care mobilitatea electrica in stilul MINI este capabila sa puna lucrurile in miscare. MINI Cooper SE a intrat direct in rolul de remorcher de avioane, tractand spre locul de incarcare o aeronava cargo Boeing 777F cu o masa la gol de aproximativ 150 de tone. Tractarea neobisnuita a fost filmata intr-un videoclip.

Creata in colaborare de BMW Group si Lufthansa Cargo, reclama de 45 de secunde infatiseaza MINI Cooper SE in rol de „muscle car”, tragand aeronava de transport, semnificativ mai mare si mai grea, pe pista aeroportului. Clipul reprezinta inceputul unei serii de proiecte social media pentru MINI Cooper SE. Filmele, care vor fi publicate pana la lansarea pe piata, vor acoperi diferite teme ale BMW Group.

Sursa: comunicat de presa BMW Group Romania

Distribuie acest articol!