Cum va arata viitorul SEAT Leon?
01.07.2019
        
Distribuie acest articol!   

Grupul Volkswagen se pregateste sa inlocuiasca, peste doar cateva luni, toate compactele familiale din grup. Este vorba de familia de modele Volkswagen Golf si „suratele” acestora de la celelalte marci din grup, Audi A3, SEAT Leon si Skoda Octavia – cu toate vor trece la o noua generatie, a carei prezentare oficiala va avea loc in cursul acestui an, cel mai probabil la Salonul Auto de la Frankfurt.

Cei interesati pot afla deja detalii referitoare la designul viitorului Golf, model ajuns la a opta generatie, gratie numeroaselor fotografii sau simulari care au aparut pe internet. In schimb, se stiu mai putine despre noua generatie SEAT Leon, versiunea spaniola a lui Golf, cu care va imparti sasiul, tehnologia si motoarele.

Jurnalistii de la carscoops.com au incercat sa imagineze stilul noului SEAT Leon, bazandu-se pe ultimele fotografii spion ale modelului si pe cele mai recente concepte prezentate de SEAT si Cupra. Prin urmare, dupa toate probabilitatile va fi un design in trend, care va combina muchiile ascutite si liniile drepte cu suprafete fluide, inspirate din natura.

Partea frontala va fi dominata de farurile asemanatoare cu cele de la actuala generatie, insa mai evoluate, mai rafinate. Lateralele vor avea „umerii” ceva mai accentuati, iar montantul C va pastra forma triunghiulara, devenita traditionala la Leon.

Sunt destule sanse ca versiunea finala, de serie, sa se asemene foarte mult cu aceasta frumoasa simulare grafica. Confirmarea o vom avea in septembrie, cu ocazia Salonului de la Frankfurt.

Credit foto: carscoops.com

Distribuie acest articol!