Audi lanseaza farurile si stopurile cu semnatura luminoasa personalizata
16.08.2019
        
Distribuie acest articol!   

Evolutia tehnicii de iluminat la automobile a fost spectaculoasa, in ultimii ani. De la clasicul bec cu halogen, s-a ajuns acum la LED Matrix sau laser. Pentru constructori, noile tehnlogii deschid perspective multiple din punct de vedere comercial.

Audi s-a remarcat prin atentia acordata sistemelor de iluminare, fiind printre cei care si-au adus contributia in dezvoltarea farurilor cu LED si, mai apoi, a farurilor laser. Acum, Audi vine cu o alta noutate, oferind clientilor sai, incepand cu noul Q4, posibilitatea de a personaliza farurile si stopurile cu semnatura luminoasa „custom”.

Noua optiune va fi disponibila incepand din 2021, din momentul aparitiei viitorului model Q4 e-tron. Vor fi disponibile nu mai putin de 25 de variante de semnatura luminoasa.

Informatia a fost confirmata deja de catre Marc Lichte, seful de design de la Audi. Dupa aparitia lui Q4 e-tron, aceasta tehnologie va fi oferita rapid si pe alte modele Audi. Si asa cum se intampla de cele mai multe ori in astfel de cazuri, este mai mult ca sigur ca ideea va fi preluata la fel de rapid si de catre concurenta!

Distribuie acest articol!