Calendarul Pirelli 2020, realizat de Paolo Roversi, este intitulat „In cautarea Julietei”
09.08.2019
        
Distribuie acest articol!   

Proiectul fotografului, care implica actrite si cantarete din diferite culturi si tari, se inspira din drama lui Shakespeare si din intersectia dintre dragoste, forta, tinerete si frumusete, intruchipata de protagoniste femei.

Protagonistele calendarului „In cautarea Julietei” au fost invitate de fotograf sa interpreteze rolul Julietei intr-o sesiune ideala de casting, care le pune in postura de a interpreta, poza, canta; fiecare prin propria emotie, exprimare artistica, personalitate, caracter si interpretare a rolului.

Roversi a ales noua personalitati pentru a interpreta rolul Julietei. Acestea sunt actritele britanice Claire Foy, Mia Goth si Emma Watson, actritele americane Indya Moore, Yara Shahidi si Kristen Stewart, cantareata chineza Chriss Lee, cantareata spaniola Rosalia si artista franco-italiana Stella Roversi.

Roversi spune despre calendarul sau, realizat la Paris si Verona, in luna mai, pe parcursul unei saptamani: „Inca sunt in cautarea Julietei mele si o voi cauta toata viata. Pentru ca Julieta este un vis”.

Sursa: comunicat de presa Pirelli

Distribuie acest articol!