Salonul Auto Bucuresti & Accesorii - platforma mobilitatii la prezent si viitor
29.08.2019
        
Distribuie acest articol!   

Cel de-al XVII-lea sezon al Salonului Auto Bucuresti & Accesorii prezinta toamna aceasta (10-20 octombrie 2019, la Romexpo) pe langa noutati ale domeniului auto ce vor veni direct de la Salonul Auto de la Frankfurt, tehnologii, accesorii si servicii care ii vor astepta pe cei aproximativ 70.000 de vizitatori ai evenimentului sa afle care sunt tendintele auto 2019-2020.

„Mobilitatea la prezent si viitor” este motto-ul SAB & Accesorii 2019, deoarece lumea mobilitatii acestor timpuri este mai inovatoare si mai interesanta ca oricand.

Deloc intamplator, anul acesta, segmentul dedicat mobilitatii electrice evolueaza semnificativ si va fi unul dintre punctele de atractie ale evenimentului, marcand elementul „viitor” din structura „trecut, prezent, viitor” pe care o imbina in mod traditional Salonul Auto Bucuresti & Accesorii, eveniment care se pune de 26 de ani in slujba automobilului.

Si pentru ca sunt conectati constant la cerintele pietei auto si doresc sa fie in continuare cei mai stabili si de incredere parteneri ai jucatorilor din acest domeniu, la aceasta editie a SAB & Accesorii organizatorii vin in intampinarea companiilor participante si nu numai, cu proiectele „Bursa locurilor de munca SAB – Ziua carierei”, „Scoala in sistem dual din domeniul auto” si „Bursa SAB – Propulsam viitorul” editia a VI-a, organizata impreuna cu Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei. Toate acestea au menirea sa asigure elementul de baza al dezvoltarii oricarui domeniu, OMUL-SPECIALISTUL.

Nu in ultimul rand: pentru firmele care doresc sa se inscrie la SAB & Accesorii si nu au reusit sa o faca pana acum, vestea buna este ca in acest moment mai exista 10% spatiu disponibil.

Sursa: comunicat de presa SAB & Accesorii

Distribuie acest articol!